02 Δεκεμβρίου, 2012

Ο πιο διάσημος ανελκυστήρας του κόσμου VIDEO με σχεδόν 1.000.000.000 views


O PSY και το GANGNAM STYLE αναμφισβήτητα είναι αυτήν την στιγμή το πιο διάσιμο τραγούδι στον πλανήτη.

Παρακολουθώντας το video ένα στιγμιότυπο που σίγουρα μας μένει στο μυαλό και μας κάνει να γελάμε είναι αυτό με τον ανελκυστήρα.
 Είναι αγαπητό τόσο από μεγάλους όσο και από μικρά παιδιά με παράδειγμα τον 8 μηνών ανιψιό μου που με το άκουσμα του σταματά ότι κάνει (γκρίνιες, παιχνίδια, χαρές ) και αφοσιώνεται στο video προσπαθώντας να μιμηθεί όσο μπορεί αυτά που βλέπει, αν και εσείς αντιμετωπίζετε προβλήματα στο τάϊσμα σας συστήνω να το δοκιμάσετε!


                        
                          MOVIE PARODY
                          


Ήδη από το πρώτο του άλμπουμ το 2001, ο PSY τράβηξε την προσοχή με τους προκλητικούς του στίχους, τις παράξενες χορευτικές φιγούρες και την αντισυμβατική του εμφάνιση. Μπορεί να πλήρωσε πρόστιμο για το «απρεπές» περιεχόμενο του πρώτου του δίσκου και να απαγορεύτηκε ο δεύτερος για πώληση σε ανηλίκους, αλλά τίποτα δεν φάνηκε να τον πτοεί. Τέσσερα άλμπουμ μετά, ο PSY επιστρέφει και κάνει αίσθηση στην παγκόσμια μουσική κοινότητα.
Με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό και την ιδιαίτερη χορογραφία, που ο ίδιος ο PSY δημιούργησε, το «Gangnam Style» έγινε το πιο αγαπητό video στο Youtube με 870 εκατομμύρια θεάσεις και celebrities όπως οι T-Pain, Katy Perry, Britney Spears και Tom Cruise να το ανεβάζουν στις προσωπικές τους σελίδες. Οι Nelly Furtado και Maroon 5 δεν δίστασαν να το διασκευάσουν σε ζωντανές εμφανίσεις τους με τον PSY να καλείται σε πολλές εκπομπές να δείξει το ιδιαίτερο στυλ χορού του. Οπότε τι πιο αναμενόμενο από την υποψηφιότητα για Best Video στα επερχόμενα 2012 MTV Europe Music Awards που θα πραγματοποιηθούν στη Φρανκφούρτη.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 211 01 39 949 - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 697 00 80 989 Website : http://www.nextlevelgroup.gr E mail : info@nextlevelgroup.gr Αλεξάνδρας 31 -17235 ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑ NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Copyright © Συντήρηση ανελκυστήρα FULL PACK από 40.00 € ζητήστε τώρα προσφορά!