20 Ιουλίου, 2012

Του «απαγορεύουν» πρόσβαση στο δικηγορικό του γραφείο!!!


Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται εδώ και τέσσερις μήνες ένας συμπολίτης μας δικηγόρος, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και εξαιτίας της ανακαίνισης του ανελκυστήρα στην πολυκατοικία του δικηγορικού του γραφείου, επί της οδού Ανθ. Γαζή, πλέον δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο γραφείο του, αφού το αναπηρικό του αμαξίδιο δεν χωράει να περάσει από την εσωτερική δίφυλλη πόρτα!
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή
 
 
Μάλιστα από τη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας πρόσφατα αποφασίστηκε ομόφωνα η αφαίρεση της εσωτερικής δίφυλλης πόρτας προκειμένου να έχει πρόσβαση στο γραφείο του ο άτυχος άντρας, ωστόσο εδώ και δεκαπέντε ημέρες μετά την λήψη της απόφασης δεν διαφαίνεται καμία πρόθεση από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για αντικατάσταση της πόρτας του ανελκυστήρα κατ’ εφαρμογή της απόφασης της γενικής συνέλευσης που είναι και το ανώτερο όργανο της πολυκατοικίας για διαχειριστικά ζητήματα.
 
Στην πολυκατοικία της οδού Ανθ. Γαζή και Κ. Καρτάλη ο Βολιώτης δικηγόρος διατηρεί από 30ετίας και πλέον το δικηγορικό του γραφείο, ενώ από τις αρχές του 2009 είχε αποφασιστεί η ανακαίνιση του ανελκυστήρα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, ωστόσο τον Απρίλιο του 2010 ο δικηγόρος του Βόλου, ύστερα από ατύχημα, αδυνατεί να βαδίσει μόνος του και για την μετακίνησή του του είναι απόλυτα απαραίτητη η χρήση αναπηρικού αμαξιδίου.
 
Πριν από ένα εξάμηνο πραγματοποιήθηκε η ανακαίνιση του ανελκυστήρα στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να είναι αδύνατη η είσοδος του δικηγόρου στο γραφείο του!
 
‘Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δικηγόρος στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Υφίσταμαι τεράστια ζημία ως άνθρωπος με κινητικά προβλήματα, αφού δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο γραφείο μου, όπου διατηρώ όλα μου τα βιβλία, τις δικογραφίες, το προσωπικό μου αρχείο και τα περισσότερα έγγραφά μου. Από έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσα αποφασίστηκε ομόφωνα η αποκατάσταση της εσωτερικής δίφυλλης πόρτας, αλλά εδώ και δεκαπέντε ημέρες δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. Ουσιαστικά έχω αποκλειστεί από το γραφείο μου και παράλληλα η συγκεκριμένη ενέργεια είναι παράνομη, διότι οδηγεί σε μη νόμιμη αναίρεση και αχρήστευση των δικαιωμάτων χρήσης του γραφείου μου».
 
Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας κλήθηκε από την Εισαγγελική Αρχή Βόλου, όπου παραβρέθηκε με τον δικηγόρο του, και αρνήθηκε να προβεί στην αποκατάσταση της κατάστασης με αφαίρεση της τοποθέτησης εσωτερικής δίφυλλης πόρτας.
 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα


ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 211 01 39 949 - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 697 00 80 989 Website : http://www.nextlevelgroup.gr E mail : info@nextlevelgroup.gr Αλεξάνδρας 31 -17235 ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑ NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Copyright © Συντήρηση ανελκυστήρα FULL PACK από 40.00 € ζητήστε τώρα προσφορά!