10 Νοεμβρίου, 2012

Χρήσιμες συμβουλές πριν την αγορά ανελκυστήρα (ασανσέρ) η κάποιου προϊόντος ανελκυστήρα




         
Με εμπειρία ετών έχουμε διαπιστώσει ότι πολύς κόσμος δεν ξέρει καν τι συστήματα ανέλκυσης έχουν εγκαταστήσει στον ανελκυστήρα του , κατόπιν επίσκεψης άλλου συνεργείου πολλές φορές διαπιστώνουν ότι εξαπατήθηκαν.
Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε και να σας αναλύσουμε κάποια βασικά πράγματα που επιβάλλεται να προσέχουμε πριν προβούμε στην αγορά ενός προϊόντος.
Ένα από τα πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι και ο ανελκυστήρας, τον χρησιμοποιούν παιδιά, ενήλικες και κυρίως άτομα κάποιας ηλικίας η άτομα με κινητικά προβλήματα, για να μην δυσκολεύουμε λοιπόν την ζωή μας καλό θα είναι να ακούμε γνώμες να παίρνουμε συμβουλές και να μην πιστεύουμε ότι μας λένε για κάποιο προϊόν αν δεν διασταυρώσουμε με κάποιο τρόπο ότι το προϊόν αυτό είναι αξιόπιστο.
 
Τρόποι διαπίστωσης:
 
Ζητώντας μια πρόσφορα από κάποια εταιρία ζητάμε να μας αναφέρουν λεπτομερώς για κάθε προϊόν την προέλευση την τιμή ,την εγγύηση, την διαπίστευση του προϊόντος (CE TUV) και κάποια χαρακτηριστικά του.
 
1 Αφού λάβουμε την προσφορά ανατρέχουμε στο internet και στην γνωστή μηχανή αναζήτησης Google.
Αναζητούμε το προϊόν που μας προτείνουν στην προφορά.
2 Ένα γνωστό επώνυμο προϊόν σίγουρα θα έχει και πολλά  αποτελέσματα αναζήτησης.
3 Διασταυρώνουμε αν όσα μας προσφέρουν ισχύουν.
4 Ζητάμε την γνώμη από κάποιον που έχει κάποια γνώση σε ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη (βασικά πράγματα που όλοι λίγο πολύ ξέρουν)
5 Ζητάμε 2η και 3η πρόσφορα και συγκρίνουμε, ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν συγκρίνουμε τιμές αλλά, δυνατότητες, ποιότητα, πιστοποίηση, προέλευση και διάφορες άλλες λεπτομέρειες.
6 Η εταιρία που κατασκευάζει τα βασικά εξαρτήματα να έχει μέλλον και όχι να κλείσει σε λίγα χρόνια, αν χρειαστεί ένα ανταλλακτικό ο ανελκυστήρας μας θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε ολόκληρη σχεδόν την εγκατάσταση.
7 Η τεχνολογία προχωράει και εμείς την ακολουθούμε. Πάντα θέλουμε το καλύτερο και το μοντέρνο ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Πολλές εταιρίες ανελκυστήρων εφαρμόζουν συστήματα παρακολούθησης του ανελκυστήρα μέσο τηλεφώνου η μέσο άλλων μεθόδων όπως κλείδωμα του control μετά από κάποιες διαδρομές του ανελκυστήρα. Μερικές φορές τα συστήματα αυτά διευκολύνουν την ζωή μας, μας δεσμεύουν όμως σε μόνο μια εταιρία συντήρησης εφόρου ζωής και μελλοντικά δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε συνεργείο συντήρησης όπως πολλές φορές γίνετε από δυσαρεστημένους πελάτες. Αναγκαστικά αλλάζει όλο το ηλεκτρονικό σύστημα του ανελκυστήρα.
8 Ζητάμε γραπτή βεβαίωση ότι ο ανελκυστήρας μας δεν φέρει τέτοια συστήματα κλειδώματος η τηλεφωνικής παρακολούθησης.
9 Προσέχουμε τα προϊόντα να είναι κυρίως Ευρωπαϊκά και όχι από τρίτες χώρες όπως Κίνα, Τουρκία, Ινδία και άλλες τέτοιες χώρες. Στην Ελληνική αγορά έχουν διεισδύσει χιλιάδες τέτοια προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας η ακόμα και παραποιημένα (ο εύκολος τρόπος να ρίξει μια εταιρία το κόστος εγκατάστασης ενός ανελκυστήρα)
10 Καλό θα ήταν να δείτε παρόμοιο έργο από την εταιρία που θα επιλέξετε για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, μια ματιά ακόμα και στο εσωτερικό του φρεατίου αφού η εταιρία πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σας (δεν είναι απαραίτητο να έχετε τεχνικές γνώσεις, πολλές φορές μια μάτια είναι χίλιες λέξεις, πιστέψτε μας.)
11 Όσο και καλά να είναι τα προϊόντα που επιλέξαμε για το ασανσέρ μας, αν το συνεργείο εγκατάστασης δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και πειθαρχημένο από την εταιρία και τα πιο αξιόπιστα υλικά δεν θα αποδώσουν, δεν θα λειτουργήσουν σωστά και θα υπάρξει συντομότερη φθορά η και ελαττωματική λειτουργιά.
 
Ελπίζουμε με τις παραπάνω λεπτομέρειες να σας βοηθήσαμε αρκετά στην επιλογή σας, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ΤΗΛ 211 0139 949
Η εταιρία NEXTLEVEL ανεβαίνει  σταθερά προς την κορυφή με όπλα την ποιότητα την άριστη εξυπηρέτηση, τις λογικές τιμές, τον επαγγελματισμό, την άψογη οργάνωση και πάνω από όλα την ειλικρίνεια προς όλους εσάς!



         


ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 211 01 39 949 - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 697 00 80 989 Website : http://www.nextlevelgroup.gr E mail : info@nextlevelgroup.gr Αλεξάνδρας 31 -17235 ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑ NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Copyright © Συντήρηση ανελκυστήρα FULL PACK από 40.00 € ζητήστε τώρα προσφορά!