29 Αυγούστου, 2012

Πολύ φθηνή συντήρηση ανελκυστήρα (ασανσέρ) και οι παγίδες, τι να προσέχετε.



Καθημερινά φτάνουν στα αφτιά μας από πολίτες ότι έχουν βρει καλύτερη προσφορά από την προσφορά της NEXTLEVEL, τιμές όπως 09.00€ - 15.00€ - 25.00€ το μήνα. Είστε σίγουροι ότι θα σας στοιχίζει τόσο;

Η συμβουλή μας λοιπόν είναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!

A. Στο συμφωνητικό πιθανό να υπάρχει δέσμευση για πολλά χρόνια.
  •  Αποφεύγουμε τα πολυετή συμβόλαια γιατί θα αναγκαστείτε να τους πληρώνετε ακόμα και αν τους απαλλάξετε από τα καθήκοντα συντήρησης.

  •  Τα αποφεύγουμε γιατί αυτά που θα πληρώνατε για μια πιο ακριβή συντήρηση κάποιας άλλης εταιρίας το πιο πιθανό είναι να τα πληρώσετε μόνο σε ένα πιθανό ανταλλακτικό επίσης πολλές φορές ξεπερνά το συνολικό κόστος ενός ολόκληρου χρόνου συντήρησης του ανελκυστήρα σε κάποια υποτίθεται πιο ακριβή εταιρία

  • Επίσης δεν είναι δυνατόν να το αρνηθείτε γιατί όπως θα σας πουν έχουν ευθύνη για ότι πάθετε, άρα αφού είστε δεσμευμένος είστε και υποχρεωμένος να καταβάλετε το ποσό που σας ζητούν.


Β.   Στο συμφωνητικό πιθανό να υπάρχει Όρος ότι κάθε χρόνο για 3 συνεχή έτη  η τιμή θα ανεβαίνει πχ κατά 30%

  • · Αν δηλαδή γίνει αυτό το πολύ σε 3 χρόνια θα έχει μεγαλύτερη τιμή από αυτήν που λέγατε ακριβή συντήρηση.


Γ.  Η σιγουριά που σας δίνει ένα μεγάλο όνομα εταιρίας.

  • · Όπως όλοι μας στην καθημερινή ζωή προτιμούμε να ψωνίζουμε επώνυμα για να έχουμε αυτό που λέμε σιγουριά,  σιγουριά….. η οφθαλμαπάτη κάποιες φορές ; 

  • · Ρίχνοντας την τιμή στην συντήρηση σας χρειάζεται και το αναλόγως οικονομικό προσωπικό, οικονομικό προσωπικό θα πει ανειδίκευτος κατά πάσα πιθανότητα. Ανειδίκευτος σημαίνει όχι ασφαλής μετακίνηση κοινού, ακόμα και να κινδυνέψει η και να χάσει την ζωή του ο ίδιος ο τεχνικός όπως ανεπάλληλες φορές έχει γίνει, απλά με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν αποσιωπούν αυτά τα θέματα από την κοινή γνώμη. Ένα ατύχημα έστω και μη θανατηφόρο για κάποια εταιρία σημαίνει καταστροφή και πλήρης αμφισβήτηση για τις υπηρεσίες και την ασφάλεια που παρέχει η κάθε εταιρία ανελκυστήρων.

  • · Οικονομία θα πει οικονομικά υλικά συντήρησης και οικονομικά  ανταλλακτικά και για να είναι οικονομικά τις πιο πολλές φορές είναι αμφιβόλου ποιότητας όπως αμφιβόλου ποιότητας και οικονομίας στα έξοδα μας είναι αυτό που σας αναλύουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.
·  
Δ.    Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

  • · Κάποιες εταιρίες λοιπόν προσπαθούν να εξαφανίσουν τις μικρότερες ισοπεδώνοντας τις τιμές αρχικά ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες όταν γίνει όμως αυτό δεν θα υπάρχουν πλέον πολλά γραφεία συντήρησης με συνέπεια να μην υπάρχει ανταγωνισμός, με λίγα λόγια είσαι υποχρεωμένος βάση νόμου να εχεις συντηρητή για τον ανελκυστήρα, δεν έχεις πολλές επιλογές εταιρίας άρα και τιμών.

 Ε.    Λίγες υπηρεσίες μικρό ωράριο εξυπηρέτησης.

  • · Ένα πράγμα που παρατηρούμε έντονα σε περιόδους όπως ο Αύγουστος η αργίες είναι ότι πολλοί από σας μας καλείτε να επέμβουμε και να επισκευάσουμε μια βλάβη γιατί δεν μπορείτε να βρείτε τον τεχνικό σας. Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό να καλέσουμε οποιονδήποτε τεχνικό έχει ευθύνες αυτός που ψάχνετε, πρώτα θα πρέπει να τον απαλλάξετε.

Ζ.   Οικονομική συντήρηση παράνομη, μη απόδοση ΦΠΑ

  • · Καλή η μικρή τιμή αλλά έχει και τα ρίσκα της και από ότι έχουμε δείξει εμείς οι Έλληνες είμαστε ριψοκίνδυνος λαός. Για πόσο όμως;  Με την μη παροχή απόδειξης ουσιαστικά ότι και να γίνει δεν θα μπορέσετε εύκολα νομικά να δικαιωθείτε και να αποδείξετε ότι ήταν το συγκριμένο άτομο υπεύθυνος συντηρητής. Πιο απλά, υπεύθυνος θα θεωρηθείτε εσείς για αμέλεια και παρανομία. Στην περίπτωση λοιπών ατυχήματος θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Καλό είναι να αναλαμβάνουν εταιρίες νόμιμες η εταιρίες που να αποδίδουν ΦΠΑ και συνεπώς νόμιμη απόδειξη

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε και να είστε σίγουροι πως τίποτα απολύτως από τα παραπάνω δεν ισχύουν για την NEXTLEVEL και σίγουρα και πολλούς άλλους αξιόλογους συναδέλφους.


 Όπλα μας η ειλικρίνεια και η ποιότητα μας σε ότι και αν κάνουμε. !


 



Συντήρηση ανελκυστήρα μόνο με 40 € ζητήστε ΤΩΡΑ προσφορά δεν σας κοστίζει τίποτα! 
 Η συντήρηση ενός ανελκυστήρα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του, μετά το πέρας της εγκατάστασης του κατά την διάρκεια του χρόνου λειτουργίας του.
Σκοπός είναι να διασφαλίσει και να προλαμβάνει όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την λειτουργία του.
Εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία σε όλους τους χρήστες του ανελκυστήρα.
Η τακτική συντήρηση από την εταιρεία NEXTLEVEL καλύπτει τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας
και περιλαμβάνει:
  • · Επίβλεψη
  • · Λίπανση εξαρτημάτων
  • · Ρύθμιση των μηχανοκίνητων εξαρτημάτων
  • · Συντήρηση ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών εξαρτημάτων
  • · Επιμήκυνση του λειτουργικού χρόνου ζωής τους
  • · Διατήρηση των εγκαταστάσεων του ανελκυστήρα (μηχ / σιο-τροχ / σιο) σε αρίστη κατάσταση
  • · Παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας του ανελκυστήρα
  • · Καθαρισμός πυθμένα - μηχανοστασίου - οροφής θαλάμου και το σύνολο του φρεατίου
  • · Αποκατάσταση των έκτακτων βλαβών.
  • · Το χρονικό περιθώριο παρουσίας μας στο έργω είναι εντός 2 ωρών από την ειδοποίηση για βλάβη.
  • · Εξυπηρέτηση 365 ημέρες το χρόνο 8:00 πμ έως 20:00 μμ
  • · Δωρεάν επίσκεψη σε περίπτωση βλάβης και χρέωση μόνο ανταλλακτικών εφόσον χρειαστούν.
  • · Δωρεάν αναλώσιμα συντήρησης όπως λάδια γράσο λιπαντικά σπρέι και εξαρτήματα που δεν ξεπερνούν το κόστος των 02,00 €
  • · Ασφάλιση ανελκυστήρων στην Εθνική Ασφαλιστική.
  • · Η εταιρία μας έχει στην διάθεση της άμεσα υλικά όλων των ειδών για παντός τύπου ανελκυστήρα.
  • · Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό της αγοράς για την συντήρηση και κάθε είδους εργασία στον ανελκυστήρα για ποιοτικό, άμεσο, αξιόπιστο αποτέλεσμα.
  • · 11 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην εγκατάσταση την συντήρηση και αναπαλαίωση ανελκυστήρων.
  • · Οργανωμένη συντήρηση ανελκυστήρα για την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος κατά την ώρα εργασιών μας.
Η NEXTLEVEL έχοντας ως καίριο μέλημα της την ασφάλεια των επιβατών και την ταχύτητα αντιμετώπισης των βλαβών αλλά και των επισκευών πραγματοποιεί τακτικές συντηρήσεις και περιοδικούς ελέγχους.
Η NEXTLEVEL είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στον κάθε πελάτη της τις καλύτερες υπηρεσίες. Διατηρώντας αυστηρή πολιτική στο τεχνικό προσωπικό της και στο τμήμα συντήρησης το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνίτες, διασφαλίζοντας την άριστη, ομαλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.
Στοιχεία ανελκυστήρα για αίτημα προσφοράς
Χρονολογία ανελκυστήρα
Μεζονέτα - Πολυκατοικία - Εταιρία - Εργοστάσιο - Δημόσιος οργανισμός - Κέντρο υγείας
Υδραυλικός Η Ηλεκτρομηχανικός ανελκυστήρας
Στάσεις συμπεριλαμβανομένων ισογείου - υπογείου
Αριθμός διαμερισμάτων
Οδός αριθμός περιοχή
Τηλέφωνο
Ονοματεπώνυμο
Ηλεκτρονική διεύθυνση email'' '
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 0139 949 - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 697 0080 989
Website: http://www.nextlevelgroup.gr E mail: info@nextlevelgroup.gr Αλεξάνδρας 31 -17235 ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑ Συντήρηση ανελκυστήρα FULL PACK από 40,00 € ζητήστε τώρα προσφορά!
NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ © Copyright\